Årets siste bakgårdssalg 27/8 på Frogner!

På søndag skal vi har årets siste bakgårdssalg på Frogner!  Vi er Janka Polliani, Darja Barannik, Hedda Skoug og meg. Gjengen som har hatt det i lag dei siste gangane. Eg kan tenke meg at dei andre jentene har ein haug som skal selgast no etter alle motevekene som har vore rundt omkring. Ville ikkje gått glipp av dei kuppa ein kan gjere der.

Sjølv har eg masse nytt som skal ut av huset mitt. Eg tenkte no, med ny heim og stort walk in closet, at eg skulle ha god plass til alle klea mine, men det var nej. Eg har ikkje plass til ein hengar til i skapa, så her skal det renskast. Pluss at eg fann fleire posar på boden her om dagen med MASSE sko, blant anna mine første Louis Vuitton (det første dyre paret med sko eg noken gang kjøpte), røde YSL heels og masse meir. Har ikkje savna dette på mange år, så da er det eit tegn på at det fortjene nye eigarar. I tillegg selge eg vinterjakkar, ullgensarar, sommarkle m.m.

Salget er søndag 27/8 i Eilert Sundts gt 27 på Frogner fra kl 12-15!

Yr melde sol, Storm litt meir usikkert, så salget er vêrbetinga. Håpa og trur selvfølgelig på strålande sol! Gleda oss til å sjå masse fine folk.

Følg meg på Snap: TDamliOfficial og Instastory: tonedaa

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image