Den som alltid er med

Ny telefon er alltid veldig gøy, og denne er telefonen, Zenfone Zoom S,  er faktisk ekstra morro! Eg elskar å ta bilder. Spesielt etter at eg fekk barn da det er så mange situasjonar i kvardagen som er verdt å forevige.

Kvalitet på bilder er det nok ikkje berre eg som er opptatt av, og denne telefonen har faktisk det beste smartphone-kamera på markedet. Bildene blir superfine og klare!
Eg er slettes ingen god fotograf, derfor vil eg gjerna ha eit kamera som er enkelt å forstå og som gir eit godt resultat. Kamera er óg heilt supert i mørke kveldssettingar, bildene blir akkurat som i virkeligheiten da  blendaren sleppe inn ekstra mykje lys. Heilt topp, for kor ofte blir ikkje partybildene litt for mørke?

Eg er ein av dei første i Norge som er så heldig å få teste denne telefonen. Nedanfor kan di sjå noken bilder tatt med Zenfone Zoom S i dag, Markus og meg på kosetur til Barcode. Trenge jo nesten ikkje anna kamera enn dette. 
Foruten om kamera er telefon ellers óg heilt amazing. Det tok meg noken dagar å bli vant til det nye systemet da eg har hatt ein anna telefon før, men no føles denne heilt naturlig. Battertiden er forresten heilt eineståande, sikker på at eg kunne gått fleire døgn uten å lade.

Gledar meg til å fylle telefonen med masse sommarminner!

 

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image