Takk for meg, Betsson.

Det er slutt med Betsson og meg.
Selskapet som har frakta meg verden rundt, Barcelona, Malta, Dublin, England, Las Vegas, som har lært meg så mykje om å stå i stormen, om å tenke utradisjonelt og om å spele poker. Betsson og eg skille vegar, men eg fortsette min forelskelse i poker. Eg skal uansett spele NM i Dublin i mars.dsc05064
Betsson har vore min største og nærmaste samarbeidspartner i snart tre år.
Men no har det seg sånn at karriereplanane våre ikkje lenger stemmer overens. Når Betsson trenger meg på
pokerbordet, trenger eg å vere i studio. Når eg skal lansere musikk, skal dei spele inn reklamefilm. For meg er det musikk som gjelder, og da blir prioriteringen lett. img_2390Det har vi alltid klart å løyse tidligare, men uansett kor mykje vi stokka om studiodagar og Maltaturar, så fann vi ikkje tid til kvarandre. Men kanskje er det slik, at om vi var like lystne som vi var under hvetebrødsdagane i 2014, så hadde vi greid å løyse det. Mi hadde egentlig lova kvarandre å holde i lag fram til 2018, så vi ville jo få det til.
I 2017 skal vi gjere ein enda bedre jobb begge to, både i studio og på pokerbordet. img_1405img_1406
Tusen takk Betsson, det har vore eit eventyr!
Tone

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image