Første jul på hytta!

Velkommen til hytta vår! Ting begynna virkelig å komme på plass no, sjølv om ein alltid treng tid på bu seg skikkelig inn. Følelsen er fantastisk, og vi er alle ekstremt happy med resultatet. Ekstra kjekt har den siste prosessen vore med oppakning av møblar og pynteting. Kremen på kaka.

Som eg tidligare har skrive her på bloggen har eg sammarbeida med SixBondStreet.no med valg av interiør. Dei levera så mykje fint, og sammenligna med mange andre er dei gode i pris. Killer kombo. Netthandel er fine greier (dei har forresten showroom i Oslo der ein kan sjå møblane i levande live). dsc06942dsc06959Spisestue-avdelingen har blitt så koselig med rundt bord og peis. Det har allerede blitt mange gode timar rundt her. Ekje feil med kortspel, vin og levande flammar på hytta.
dsc06926Den blå velur-sofaen er heilt nydelig, og ikkje minst ein fryd å sitte i. Når Billie står opp sånn litt for tidlig etter min smak, er det digg å kunne legge seg i lag med ho på sofaen, med teppe på og barnetv. Dei første timane er som regel alltid rolige og relativt avslappande. dsc06935dsc06931Eg er ingen interiørfotograf, for sure, men syns likevel det er kjekt å vise dikka litt ting vi har valgt til hytta.
dsc06938Godstolen til mor i hjørnet. Og greit med snø utafor. Sogndal levera allerede greit på snøfronten, for å sei det slik.
dsc06952Og eg som er så innmari glad i blomster trenge mange vasar. Denne runde syns eg er heilt rå. Kjekt med noke litt anna enn ein vanlig glassvase. dsc06997Så eg kan melde om ei riktig så god jul fra Sogndalsdalen. Vi har funne roen, kosa oss og er snille med kvarandre. Akkurat slik det skal vere.

Fortsatt god jul folkens.

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image