The Pink Diamond Box

Jula er snart her! Etter mitt samarbeid med skjønnheitseska  Glossybox i sommar, er det spennande å kunne dele den kommande desembereska som har tema «The Pink Diamond Box» med dikka.  Det er ein vakker gullfoliert boks som er formgitt med eit rosa diamantmønster. I mine auge ein perfekte julegaven til deg sjølv eller for å gi vekk til noken du er glad i.

Innholdet i eska er enn så lenge ein overraskelse, men den består blant anna av ein lekker, krema leppestift i fargen Nude Bossy fra det omtalt britiske merket MDMflow. Eg ser fram til å åpne heile boksen. Eit lite tips er å bestille eska før 12. desember slik at den sendes ut for leverering innen julafta. Ønsker du å gi vekk Glossybox som julegave kan du gjere det herfb_post_mdmflowfb_post_3Ser fram til ei jul som glitrar i rosa og som er fylt med masse herlige skjønnhetsoverraskelsar! Merry christmas.
Tone-800x800_3

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image