I´m leaving Barcelona

Da er vi på veg heim fra Barcelona, og det er litt deilig, kjenner eg. Ikkje minst fordi eg gledar meg grenselaust til å sjå Billie att. Når vi kjem heim setter vi oss rett i bilen og køyrer til Sogndal. Eg savna Billie for mykje til at eg klarar å vente til i morgo.DSC03885

Barcelona har vore alle tiders, sjølv om eg ikkje har fått sett så innmari mykje av sjølve byen. Vi har hengt mest nede ved beachen og Poker Eventet. To dagar med mange timar ved filten har satt sine spor på kroppen, eg er litt sliten, men på ein god måte. Eg klarte til og med å komme meg i penga i den eine turneringen, så eg er strålande fornøgd- sjølv om summen eg vann ikkje var spesielt mykje å skryte av. Eg føler óg at eg har blitt ein bedre pokerspelar desse dagane, mykje fordi vi har hengt med alle i pokermiljøet og snakka poker med dei, spurt om råd og erfaringar. Pokermiljøet er veldig fint, så mykje forskjellige folk med ein og samme interesse. Topp stemning.

Tone

 

 

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image