Wedding in Italy

DSC09626

Kompis Bjørn og meg på lunsj.

Det blogga seg ikkje sjølv, det skal vere sikkert, og eg legge meg paddeflat for ekstremt dårlig oppdatering denne helga. Sant skal seiast at det ikkje har vore mykje tid til overs.

Vi har vore i eit fantastisk vakkert bryllup i Italia til eit vennepar av oss, og fra vi ankom fredag rett til white party, til vi avslutta i går med lunsj, har vi kosa oss verre. Det er lov å kjenne på ein litt sliten kropp i dag. Eg kjenner óg på ein aldri så liten ryggsmerte etter å ha dansa med ein kompis der vi skulle prøve oss på «Dirty Dancing»-løftet. Det gjekk ikkje særlig bra da eg deisa rett i murgolvet. Eg innbilla meg stadig at «Skal Vi Danse»-kunnskapane mine fortsatt sitte, det gjer dei altså i veldig liten grad. Begynna jo å bli eit kvarter sida eg sto på parketten.DSC09777DSC09733DSC09713

Etter stusselige 4 timar med søvn i natt henta eg Billie på Røa hos søster, no er ho trygt på plass i barnehagen og mor skal vaske det reiseskitne håret før ho melde sin ankomst i studio om noken tima.

God mandag da, folkens! 🙂 Håpa det blir ein fin ein.

I morgo kjemme det bilder av kjolen eg hadde på meg i bryllupet.

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image