Tapaslunsj på Gaia.

Mens gutta var med dei store barna i bakken, gjorde Anniken og meg eit forsøk på ein trilletur her på Hafjell, men med ei lite gunstig fjell-vogn, så blei det ikkje lange turen på oss. Vi satte oss heller på Gaia, ga småtassane graut og venta på at resten av gjengen skulle komme. Etter det åt vi ein knallgod lunsj på tapasrestauranten på Gaia. Med 9 barn og 6 voksne rundt bordet, var det ganske så liv i leiren.
DSC01985DSC01987DSC01986Mine favoritta var Mozzarella, Chorizo og Scampi, men alt smakte utruleg godt. God mat og godt selskap er aldri feil!DSC01968Billie kasta opp utover meg på slutten av lunsjen, så da var det berre å pakke bagen og tusle nedover mot hytta igjen. No sitte eg nydusja i joggedressen, dronninga har sovna og eg gleda meg til ein avlsappande siste kveld her på Hafjell.

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image