Poker NM i Dublin

Akkurat no er eg i Dublin for å spele poker NM med Betsson. Min pokererfaring er ikkje mykje å skryte av, men eg syns det er supergøy, og jammen går det ganske greit her. Etter dag 1 på Ladies Event, for ja, eg kom videre fra dag 1, ligge eg som nr 22 av 82 damer med totalt, 42 igjen etter dag 1. Så eg er strålande fornøgd, eg! Målet mitt er selvfølgelig å henge med litt lenger, men det begynna å tilspisse seg, og det er mange knakande flinke damer her. Noken av dei er altså knallharde.

I loungen til Betsson før det heile braka laus.

I loungen til Betsson før det heile braka laus.

Etter Ladies Event skal eg delta på Main Event, ryktene seier at heile 1500 skal delta der, både damer og menn, så vi får sjå kor lenge denne nybegynnaren helde ut… Eg er i uansett grisegira og klar! 🙂

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image