Santa Monica

Eg er altfor barnslig til å ikkje svinge innom Santa Monica Pier, når eg først var i området.
Eg har eit overdrevent konkurranseinnstinkt og blir ganske sur når eg tape – og ekstremt blid når eg vinne. Men heilt fra eg var liten har eg faktisk tapt veldig mykje, sånn er det når søster er 17 månader eldre- alltid litt større og sterkare, alltid litt visare. For eksempel da vi møtte søster sitt fotball-lag og tapte 22-0. Eg har óg «tapt» dei siste ti åra (om ein kan kalle det å tape), i Idol-finalen i 2005 mot Jorun Stiansen, i Melodi Grand Prix-finalen mot Alexander Rybak, i semifinalen i Skal Vi Danse mot Susan Goksør og Kristian Ødegård. Men ønsket mitt om å vinne veldig sterkt!

Tone-LA-3_1384-med

Tone-La-3_1143-medTone-La-3_1098-medTone-La-3_1118-med Tone-La-3_1129-medTone-La-3_1088-medTone-LA-3_1459-med

Santa Monica Pier ser eksepsjonelt kult ut – på avstand – og ikkje minst for ein som fulgte godt med på Baywatch.
Viss du følge med på videoen, så kan du sjå meg både litt forbanna og smørblid. Stas å vinne, da veit du.

 

SISTE FRA INSTAGRAM

@toneda
instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image instagram-image